Online live meditatie

<< Terug naar aanbod

Online live meditatie

De online live meditatie is ‘geboren ’uit nood. Door het corona virus was fysieke les niet mogelijk.  En zoals het wel vaker gaat wordt de nood een deugd en heeft deze online meditatie zich ontwikkelt tot een waardige opvolger.
Voordelen:

  • Je kunt van thuis uit mediteren, het kost je daardoor ook minder tijd, even een moment van rust en ontspanning.
  •  Ook worden de meditaties en thema’s voor de cursisten die zich hiervoor aanmelden als extra via een bestand aangeboden. Zo kun je de meditaties en thema’s  nogmaals beluisteren en gebruiken voor je dagelijkse beoefening.

Deze online meditaties doen we in samenwerking met Mindfulness Centrum Venray. Je hebt verschillende trainers wat het afwisselend maakt. Ook behandelen we thema’s ter verdieping.

na de eerste weken online kwam ik tot de verrassende conclusie dat op deze manier samen mediteren niet veel anders is als ‘live’ mediteren met elkaar”.

Ik ben vóór. Samen thuismeditatie bevalt mij prima. Het was even schakelen na de lessen in de mindfulnessruimte maar ik had de omschakeling zo gemaakt. Het thuis volgen gaat prima, ik ben er heel tevreden over “.

Voor wie:
Iedereen die samen, begeleid, wil mediteren.

Wat heb je nodig:
Een p.c. , laptop, tabblad of smartphone en een goede ( kabel/wifi ) verbinding.

Wanneer en hoelang:
4 dagen in de week 45 minuten online meditatie met na afloop, voor wie wil, even een moment om na te praten, vragen te stellen. Je mag van alle dagen gebruik maken als je wilt.

Maandag: 9.30 – 10.15        –  een mooi begin van de week
Dinsdag : 19.30 – 20.15      –   er helemaal in
Woensdag : 19.30 – 20.15  –  halfweg – een adempauze
Zaterdagochtend: 9.30 – 10.15  – tijd voor jezelf

Abonnement januari t/m juni 2021
€ 75,- ( € 12,50 per maand)

Abonnement september t/m december 2021
€ 50,- ( € 12,50 per maand)
Stroom je later in, dan wordt de prijs aangepast.

Vakantieperiodes:
Carnavalsvakantie: 13 t/m 21 februari
Mei vakantie : 1 t/m 9 mei
Zomerstop: july t/m augustus

Je mag gratis 2 x meedoen om te kijken of het iets voor je is. Neem je een abonnement dan kun je zo vaak deelnemen als je wilt. Je krijgt dan ook toegang tot onze meditatiebestanden zodat je ‘on demand’ ook kunt mediteren.